Het Streamz Academy team

Een Streamz Original schrijven? It takes a village. Als kandidaat sta je er dan ook niet alleen voor. Naast de ervaren scenaristen, die fungeren als coaches, staat er ook een Streamz-team voor je klaar om je te begeleiden waar nodig.

Valerie Daems

Content Programming & Production Specialist
Valerie is aanspreekpunt voor producenten en mede-verantwoordelijk voor alle Streamz originals en co-producties: van het luisteren naar pitches van producenten tot de onderhandelingen en opstart van nieuwe Streamz originals en dit voor fictie, docu en reality. Daarnaast houdt ze zich bezig met het onderhandelen en aankoop van internationale content.

Sven Van Beirs

Commissioning Editor
Sven is verantwoordelijk voor de inhoudelijke opvolging van onze fictie Streamz Originals en co-producties eens een pitch groen licht heeft gekregen. Het geven van feedback op scenario’s, opvolging castings tot feedback geven op de montages.

Yousri Mekroum

Content & Programming Coordinator
Yousri is aanspreekpunt voor producenten en mede-verantwoordelijk voor alle Streamz originals en co-producties: van het luisteren naar pitches van producenten tot de onderhandelingen en opstart van nieuwe Streamz originals en dit voor fictie, docu en reality. Daarnaast houdt hij zich bezig met het onderhandelen en aankoop van internationale content.

Katrien Destuyver

Project Coördinator
Katrien is de master of planning van het Streamz Academy team! Als projectcoördinator is zij verantwoordelijk voor de organisatie van de verschillende workshops, events en andere contactmomenten.

Riema Reybrouck

Public Relations Consultant
Riema is verantwoordelijk voor overall PR en de inhoudelijk invulling van het Streamz Academy traject. Zij volgt inhoudelijk het traject mee op van de workshops vormgeven en sprekers boeken tot de events met de festivals organiseren.

Jolien Noppen

Communication Manager
Jolien is als communicatiemanager verantwoordelijk voor het opstellen & opvolgen van de communicatiecampagnes van Streamz titels. Vanuit deze rol volgt zij ook alle communicatie-uitingen voor Streamz Academy mee op.

Online Q&A

We zullen al jullie vragen beantwoorden tijdens onze live Q&A op 7 februari. Als je deze vrijblijvende Teams-sessie, met onze organisatoren en coaches, niet wil missen, zet je dit event best even in je agenda!
Zet het in je agenda

Nog vragen?

Heb je vragen over de inschrijving, ben je op zoek naar meer informatie omtrent het traject of wil je graag materialen ontvangen om te delen met je netwerk? Contacteer ons op academy@streamz.be.